13 Mart 2009 Cuma

Seçimler Yaklaşırken

Pazar günü şöyle bir dolaşmaya ve birşeyler almaya çıktık. Ben zaten her şekilde fotoğraf çekmek için can atan birisiyim. Parka çıkmak isteyen çocuklar gibi, gel hadi dolaşalım deseniz takar makinemi boynuma çıkarım genelde.

Kadınlar günü olması münasebetiyle yollar kapalı, eylemler var. Kadın kılığındaki canavarlar, amaçsız ve şuursuzca birşeyler anlatıp kendileri dinliyorlar. Belki de binlerce polis güvenlik önlemi almak zorunda. Çünkü her an kadın haklarını bahane edip sivil vatandaşa ve onların mülküne, canına zarar getirebilecek durumlar oluşabiliyor bu tip toplanmalarda. (Çok gazlı bir milletiz ne de olsa)

Zaten büyük caddeler kapalı, trafik allak bullak. Bir de baktık ki o da ne. Sıhhiye'de Necatibey Caddesi'nde yol çalışması var. Aman Yarabbim. Seçim yaklaşıyor ya, işler son sürat devam etmekte (ya da başladı). Gelecek nesillere bir miras bırakayım dedim, mevcut belediye yönetimi göreve devam ederse 5 sene daha buralardan Büyükşehir'e ait at arabası bile geçmez. Keşke sürekli seçim olsa da belediyeler sürekli iş yapsalar...

Ayça'ya kendi tabiri ile ciciler aldıktan sonra Güvenpark'tan geçiyorduk ki bir miktar oturup ayak üstü birer bardak çay içmeye karar verdik. Balon satıcısı, kuşlar, yemci dede, çaycı. Bende farklı hisler uyandırıyor burası. Krizden midir nedir, eski kalabalığı olmasa da cıvıl cıvıldı meydan. Yine polis, yine güvenlik. Bu kadar olumsuz olmamalıydı herşey.

İyi ki balonlar var dedim kendi kendime, iyi ki o balonlarla gülücükler saçan çocuklar var...

4 yorum:

GeCe dedi ki...

iyiki balonlar var böyle renksiz görüntüleri renklendirmişler fotolar yine çok güzel elbette

Paşa dedi ki...

belediyelerimiz süper yoğun çalışıyorlar tüh tüh maşallah:P
resimler herzamanki gibi süper balonlarda hoş çıkmış..

Yelda dedi ki...

Günaydın
Annemle yürüyüşe çıktık sabah
aynı şeyleri konuştuk
Sabahın körü Büyükşehir belediyenin araçları sahilde çalışıyor daha sonra araki bulasın
Gününüz balonlar kadar renkli geçsin, yüzünüzden gülümseme eksik olmasın
Sevgiler
İyi günler

Serhat dedi ki...

Fotoğrafları beğendiğiniz için teşekkür ederim hepinize. Sıradan günlük fotoğraflar aslında. İyi haftasonları