10 Mart 2009 Salı

Anket

Sağ tarafa küçük bir anket ekledim. Ben bazen ne yazacağıma veya ne ekleyeceğime karar veremediğim için zorlanıyorum. Aslında yazmak istediğim o kadar çok şey var ki. Ankete katılımınız beni yönlendirecektir ve sevinderecektir en azından.

Anket demişken aklıma seçim geldi, seçim demişken de aklıma tabii ki yaşadığım şehir olan Başkent. Yazıyı bir başkent fotoğrafı ile bitirmek istiyorum, arka tarafından. İyi günler dilerim efendim.Ankara Kalesi'nden Altındağ ilçesinin görünümü. (2007-Ankara)

5 yorum:

Haydins dedi ki...

Oldugu gibi cok iyi bence..
Ankara'da hic bulunmadim.Istanbul'dan sonra yavan gelir eminim.
Ankaralilar kizar simdi bana :)

Serhat dedi ki...

Sorma gitsin :) Hem büyükşehir hem de bir güzelliği yok. Biz oturduğumuz semti seviyoruz sadece. "İstanbul'dan sonra yavan" tanımı cuk oturdu desem :)

Ayca Karaoglan dedi ki...

Haydins'cim Ankara bana zulüm walla Serhat olmasa:)))

Aşkom sen de içinden geldiği gibi yaz. İçinden geldiği gibi olursa daha verimli olursun gibi geliyor bana :)

GeCe dedi ki...

üstteki yazıyı boş bir anımda yeniden okuyacağım da şu ankete birden fazla seçenek işaretleseydik iyi olurdu orda öyle bir secenek olmalı benim tervihim birden fazla mesela

Serhat dedi ki...

Anketi ilk yaptığımda birden fazla seçenek işaretleme şansı vardı. Sonradan düzenleme yaptım, gözümden kaçmış demek ki. Sadece tüh diyorum :) Birden fazla seçeneği direkt iletin siz olmazsa