10 Nisan 2009 Cuma

Hava değişimi

Neler olduğunu anlayamadığım bir durum var. Herşeyi unutuyorum, hatta ne unuttuğumu bile unutuyorum bu aralar. Yataktan kalkmak istemiyorum, yerimden hareket etmek istemiyorum. Başladığım işler yarım kalıyor. Kafamı taktığım birşey olmadığı için hatta sıkıntımın belirli bir kaynağı da olmadığı için çözümüm yok gibi. İki üç gündür bol bol blog ve fotoğraf sitesi gezip baktım, ondan bile keyif alamadım. Biraz kendim için fotoğraf işledim. Şu kulağımdaki tüy de canımı çok sıkıyor Ayça, yardım et :)

Blog için dijital ders yazısı yazdım sildim, kompozisyon yazısı yazdım sildim. Yazıları bile oturtamıyorum kafamda. Sanırım birkaç gün daha böyle devam eder. Takip edenler kusuruma bakmasın.Haftasonu fotoğraf çekerek geçiririz muhtemelen, umarım güzel birşeyler çıkar. Geçen haftadan kalma bir fotoğraf paylaşarak yazımı bitiriyorum. Bir alışveriş merkezinde, muhtemelen yemeğe giden görevlilerin bıraktığı araç bu. Oha be ambulans görevlileri, özürlü müsünüz?

6 yorum:

Ful yaprakları dedi ki...

aynı durum bende de var:(
bir de alerji eklendi tabii, sinüsler balon gibi şişti, başım çatlıyor.Ama yan tesirleri bunlar olsun bahar geldi havalar ısınıyor!!!

Ful yaprakları dedi ki...

Bu arada ambulans şöförü için düşündüklerimi burada yazmasam daha iyi olacak:)

cigdemonur2 dedi ki...

Böyle durumlarda bence doğaya çıkmak iyi gelir.Sevilen birinin
sesini duymak,güzel bir fotoğraf yakalamak,bir kediyi okşamak vs...

Ayca Karaoglan dedi ki...

doğaya çıkamıyoruz, evde oturamıyoruz, hapşuruktan boğucam seni yakında :) unutma faslı can sıkıcı, mevsime bağladım gitti. tüyü de hallederiz :))))))

kardelen dedi ki...

Bazen içinden çıkılmaz sebebini dahi anlamadığımız bir sıkıntı içinde buluyoruz kendimizi . Bu benim çok sık yaşadığım bir sorundur. Onun için sizi çok iyi anlıyorum umarım en kısa zamanda bu içi sıkıcı halinizden kurtulur baharın sıcaklığı sizinde yüreğinizi aydınlatır. ambulans şöförüne gelince onu işe alan adam herhalde ehliyeti olup olmadığını kontrol etmeden almış...yada gözleri tam seçemiyo park ettiği yeri...

Serhat dedi ki...

Ful; benim de alerjilerim var ama daha mevsimi tam gelmedi :) Ambulans şoförü hakkında da yaz, merak ettim :)

Çiğdem Hn; doğaya çıkacak vaktim yok şu anda ama kedi evde zaten. Sağolsun Ayça Hn. çok yardımcı oluyor bana.

Leydielif; çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.

Ayça; biliyorsun benim de yakında başlar kaşıntılar, sanırım sıkıntılar da dediğin gibi mevsimden