11 Mayıs 2009 Pazartesi

Anneler Günü ve Evlilik Yıldönümümüz

Genelde bir veya birkaç gün gecikmeli gidiyorum belirli gün ve haftalarda biliyorum. Ya fırsatım olmuyor ya da elimi klavyeye götürecek gücüm. Yoğun bir haftanın ardından ilk kez yazıyorum ve fotoğraf ile ilgili yazılara bir süre ara vermiş oldum, kusuruma bakmayın. Bugün öğleden sonra küçük bir gezi yazısı, yarın da fotoğrafla ilgili derslerle yazmaya devam edeceğim.

Annemi bir süredir görmüyorum. Bu fotoğraf da onu son gördüğüm günden kalma, bize sabah börek yaparken (2 Ekim 2008). 14 yaşımdayken evden ayrılıp yatılı okulda ve ardından okulda ve hayatın içinde yer aldığımı düşünürsek alışkın olduğum bir durum aslında. 12 seneye yakın olmuş demek ki.

10 Mayıs 2008. Formula-1 haftasonu. Her yer inanılmaz kalabalıktı ve biz Beyoğlu Evlendirme Dairesi'nde evet dedik bir ömrü paylaşmaya. Ardından gelinlik ve damatlık ile İstiklal Caddesi'nde kısa bir tur ve Nevizade. Keyifli bir gündü ve o keyifli günün ilk yıl dönümü.

Tüketim çılgınlığının doruk noktasına ulaştıran bilimum günleri kutlarım. Her gün hatırlanması gereken anne, baba, sevgi, aşk, vatan, ülke, çevre, enerji tasarrufu gibi kavramların belirli günlere sığdırılmaya çalışılması bana oldum olası garip gelmiştir. Çoğunluğa uymak gerekir. Tüm anneler için 4-5 satırlık blog girdisi ile saygı duruşuna geçer, hepinize iyi günler dilerim.

Not: Tramvayı kullanan ve fotoğraf çektirmemize izin veren amcaya teşekkürlerimi tekrar sunuyor ve sevgili arkadaşım Deha'yı 5 lira bahşişi bile çok gördüğü için tekrardan kınıyorum :)

10 yorum:

GeCe dedi ki...

nice güzel yıllar sizin olsun

Haydins dedi ki...

Ben cogunluga uymayanlardanim anneler gunu icin..
Uzun bir omur dilerim evliliginize :)

Paşa dedi ki...

öncelikle yıldönümünuz kutlu olsun nice nice yıllara diyorum..sonra; anneler günü veya diğer günler her nekadar da kutlanmış gibi görünse de diğer günlerden hiç farkı yok ve olmadı ha bu benim düşüncem diyorum ama çevremde kime baktıysam normal bir gün diye söylüyorlar..hani diyecem doğru her günün hatırlanması sevilmesi yaşanması gerekir...lakin sıradanlıktan sıkılan özellikle biz bayanlar farklı bir anlam katılsın diye düşünülmüşsede aynı tas aynı hamam..

Ful yaprakları dedi ki...

ayyy fotoğraf harika! maşallah maşallah sonsuz mutluluklar, inşallah böylesi güzel mutlulukları bize de yaşatır hayat:)
sevgiler,

Serhat dedi ki...

Hepinize güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Ful inşallah biz de senin düğününe gelir oynarız :) Acaip kıvırırım haberin olsun

Ful yaprakları dedi ki...

ah ahh o günler gelse bi:))
davetlimsiniz :))

Yelda dedi ki...

Evlilik yıldönümünüzü kutluyor
sağlıklı, mutlu huzurlu uzun yıllar diliyorum.

Anneninde anneler gününü kutluyorum
Hayat şartları bazı şeyleri hep ertelememize sebep oluyor çoğu zaman, belki bana düşmez ama bir hafta sonu kaçıp gidebilirsiniz Anneni görmeye, börekleri yemeğe :))) Çok çok mutlu olacağına eminim

Fotoğrafa bayıldım
Sevgiler

Serhat dedi ki...

Aslında çok uzak bir yer değil Yelda ama bazen ayarlamak zor oluyor. Malum artık iki kişiyiz ve Ayça sıkılabilir diye de düşünmüyor değilim :) Şaka bir yana, kısa zamanda bölgeye hem fotoğraf çekmek hem de ziyaret için gitmeyi planlıyoruz zaten.

İyi günler, sevgiler

Bal küpü dedi ki...

Fotoğraf çok güzel, tramvay fikri de öyle :) Size ömür boyu mutluluklar dilerim.

Serhat dedi ki...

Amin, çok teşekkür ederim Bal küpü